info@debiologischetandarts.nl

058 – 216 0 216

Ma t/m Wo van 09:00-16:30 | Do 09:00-13:30 uur

Vrijdag gesloten

cosmetische-tandheelkunde-behandeling-biologische-tandarts-friesland-foto
cosmetische-tandheelkunde-behandeling-biologische-tandarts-friesland-foto2

Wil jij Cosmetische Tandheelkunde?

Doen jullie ook aan cosmetische tandheelkunde
en hoe gaat dat in zijn werking?

Uiteraard doen wij aan cosmetische tandheelkunde, maar dan op zijn biologisch! Denk aan duurzamere kronen of bruggen. Hieronder leest u hoe dat in zijn werking gaat.

“Correctie van de beet is meestal een doeltreffende behandelmethode”

Kreeg u in uw jeugd geen orthodontische behandeling en is uw tandafwijking door de jaren heen verergerd, dan gebruiken wij vaste apparatuur. Om het esthetische aanzicht en de functie te verbeteren maken wij daarbij gebruik van facings of kronen van mens vriendelijk en verantwoord materiaal.

Porseleinen kronen of bruggen zijn een duurzame vervanging van beschadigde tanden

Onze kronen en/of bruggen zijn een duurzame vervanging van uw tanden en kiezen die de oorspronkelijke vorm en functie van uw gebit zo veel mogelijk benaderen.

“Een kroon of brug herstelt niet alleen uw gebitsfunctie, maar verbetert ook het uiterlijk.”

Wij plaatsen een kleur- en slijtvaste kroon of brug wanneer uw kiezen of tanden geheel of gedeeltelijk ontbreken of wanneer uw kies verzwakt is door te grote vullingen.

 

Ik heb angst voor de tandarts, wat kan ik doen?

Een kwart van de Nederlanders heeft angst voor de tandarts. Onze praktijk is daarom gespecialiseerd in het helpen van die angst af te komen. Laat ons bij het eerste bezoek weten dat u kampt met angst en wij zullen alles doen om u verder te helpen.

Onze biologische tandarts Wasel is angsttandarts en gespecialiseerd in het geruststellen van uw agitatie en zorgen en kunt u helpen met het loslaten ervan. Hij vertelt u precies waar hij mee bezig is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de behandeling. Daarnaast kunnen wij voor uw behandeling homeopathische middelen geven die helpen bij het kalmeren

Heeft u behoefte aan een consult of wilt u een afspraak maken? Klik dan hier.

Customer Feedback