info@debiologischetandarts.nl

058 – 216 0 216

Ma t/m Vr van 08:30 – 17:00 uur

mondhygiene-biologische-tandarts-friesland-behandeling-foto-2
mondhygiene-biologische-tandarts-friesland-behandeling-foto

Wil jij je beter voor je mond zorgen? Kom dan voor controle. Er zijn dingen die u thuis kunt doen die u daarbij helpen. Slecht poetsen, tandenborstels niet op tijd vervangen, niet stoken en het eten van veel suikers en koolhydraten kunnen oorzaak zijn van slechte mondhygiëne. De symptomen zijn:

Wat doen jullie precies tijdens een controle?

Met een goede mondhygiëne kun je al veel tandheelkundige problemen voorkomen.
Daarom adviseren wij om eens per half jaar voor een periodieke controle te komen. Tijdens deze controle is er ruimte om eventuele andere gezondheidsproblemen te bespreken, omdat deze ook van invloed zijn om de gezondheid van de mond. Wanneer er tijdens de controle eventuele gaatjes of andere problemen zichtbaar worden, gaat de tandarts samen met u een behandelplan maken. Ook de kosten van dit behandelplan worden met u besproken. Uiteraard alleen met uw toestemming gaan we over tot behandelen.

Heeft u een of meer van deze symptomen, dan kunt u het beste en afspraak met ons maken. Wij raden u aan elke 6 maanden op controle te komen.

Preventie neemt een belangrijke rol in tijdens de behandeling. Daarom zal de tandarts u zoveel mogelijk uitleggen over hoe u uw gebit, maar ook uw algehele gezondheid zo goed mogelijkheid kunt maken en kunt houden. Middels lichaamsvriendelijke materialen en een holistische benadering zorgen wij ervoor dat u de beste resultaat krijgt. Ook vinden we het belangrijk dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt.

 

Wanneer noodzakelijk, zal de tandarts u medicatie voorschrijven

Ook kunt u ervoor kiezen homeopathische middelen te gebruiken die helpen bij wondgenezing, pijnbestrijding, angstreductie en helpen met het versterken van uw gebit en actief tandontstekingen- en bederf tegengaan.

Wanneer bepaalde klachten een dieperliggende oorzaak hebben, kan de tandarts u
eventueel doorverwijzen naar één van onze partners.

Heeft u behoefte aan een consult of wilt u een afspraak maken? Klik dan hier.

Customer Feedback

Angst voor de tandarts?

Ik heb angst voor de tandarts. Wat kan ik doen?

Een kwart van de Nederlanders heeft angst voor de tandarts. Onze praktijk is daarom gespecialiseerd in het helpen van die angst af te komen. Laat ons bij het eerste bezoek weten dat u kampt met angst en wij zullen alles doen om u verder te helpen.

Onze holistische tandarts Jessica is angsttandarts en gespecialiseerd in het geruststellen van uw agitatie en zorgen en kunt u helpen met het loslaten ervan. Zij vertelt u precies waar zij mee bezig is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de behandeling. Daarnaast kunnen wij voor uw behandeling homeopathische middelen geven die helpen bij het kalmeren.